Merkezefendi Belediyesi’nin ‘2016 Kardeşlik Futbol Turnuvası’ nda heyecan tüm hızıyla devam ediyor.
Merkezefendi Belediyesi’nin ‘2016 Kardeşlik Futbol Turnuvası’nda finale yaklaşılırken heyecan da zirveye ulaştı. Merkezefendi ilçesindeki okullardan 31 takımın katıldığı turnuvanın hafta içi oynanan müsabakalarında heyecan zirve yaparken rekabette üst düzeyde… Turnuvanın başladığı bugüne kadar havalandı. Oynanan 12 maçta ise kaleciler kalesini gole kapatırken 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Turnuvada atılan maç başına gol ortalaması da 7,13 olarak belirlendi. Turnuvada en gollü maç ise Hilmi Özcan Anadolu Lisesi ile Özel Çağdaş Atılım Lisesi arasında oynandı. Turnuvada en az gol, oynanan 2 müsabakada atıldı. Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi ile Özel Final Okulları arasında oynanan maç ile Ahmet Yesevi Anadolu İ. H. L. ve Cedide Abalıoğlu A. İ. H. L. maçlarında 3’er kez top filelerle buluştu.
Lütfi Ege Anadolu Lisesi, Hilmi Özcan Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yunus Emre Ticaret Meslek Lisesi ise turnuvada mağlubiyet yüzü görmeyen takımlar olarak dikkat çekiyor.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, turnuvada heyecanın her geçen gün zirveye doğru çıktığını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 2016 Kardeşlik Futbol Turnuvamızda heyecan sürüyor. Öyle ki her hafta heyecan ikiye katlanıyor. 31 takımımız katıldığı turnuvada bol gollü karşılaşmalar oynanıyor. Daha öncede söylediğimiz gibi Merkezefendi’de spor, Pazar akşamları evde izlenen bir uğraş olmaktan çıkacak. Merkezefendililer sporun bizzat içinde olduğu kendisine uğraş haline getirecek. Bizde Merkezefendi Belediyesi olarak bunun için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.