Denizli’de, darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, 7 Ağustos Pazar günü saat 17.00’den itibaren 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda (Delikliçınar Meydanı)bir kez daha buluşacak.
Denizli’de, 15 Temmuz darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar,7 Ağustos Pazar günü saat 17:00’den itibaren 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na gelerek, tekrar ‘darbeye hayır’ diyecek. Vatandaşların daha rahat gelmesi için, Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Pazar günü saat 16.00’dan itibaren ücretsiz olacağını açıkladı. On binlerce vatandaşın katılmasının beklendiği demokrasi nöbetine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte tüm Denizli protokolü katılacak.
Vatandaşları meydana davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bizler dik durduğumuz sürece, bu ülkeye kast eden alçaklar hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak. Tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakıp vatan hainlerine karşı ortak tepkimizi koymak için 07 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda (Delikliçınar Meydanı) bir araya gelelim” dedi.