Pamukkale Belediyesi, ilçe’de tarımsal üretimin aksamadan devam etmesi için arazi yollarında düzenleme çalışması yaptı.
Pamukkale Belediyesi, tarımsal üretiminin yapıldığı arazi yollarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından, yolların düzenlenmesi, revizyonu, yeni yol açımı gibi çalışmalar yürütülüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, arazi yollarıyla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Çiftçilerle birlikte arazi yollarında yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Gürlesin, ayrıca talep edilen istekleri aldı.
Her zaman üreticinin yanında olduklarını belirten Başkan Gürlesin, “İlçemizde tarımsal anlamda ciddi bir arazi yapısı bulunmakta ve üretim yapılmaktadır. Bu nedenle tarım da bizim önem verdiğimiz konuların içerisinde yer almakta. İlçemizde birçok mahallemizde tarım, başlıca gelir kaynağı. Tarımsal üretim hem ilçemize, hem ilimize hem de ülkemize önemli bir katma değer sunmakta. Bu nedenle çiftçimizin, üreticimizin arazisine ulaşımı önemli bir yer tutuyor. İlçemiz sınırlarımızda 100 kilometre tarımsal arazi yolu bulunuyor” dedi.
Pamukkale Belediyesi olarak arazi yollarında çalışma yürüttüklerini ifade eden Gürlesin, “çalışmalar kapsamında birçok proje uyguladığımız gibi, düzenleme çalışmaları da yapmaktayız. 2 yıllık süreç içerisinde ilçemizde 73 kilometrelik tarımsal arazi yolunda düzenleme çalışmasını tamamladık. Belirli periyotlarda ihtiyaçlar noktasında yolların bakımı devam ediyor. Yani Belediye olarak üreticimizin yanındayız. Bugünde çiftçilerimizle birlikte arazi yollarımızda yürüttüğümüz çalışmaları birlikte inceledik. İlçemizde bu konuda iyi bir noktada olduğumuz da vurgulamak istiyorum.”