Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bugüne kadar eğitime 5 Milyon TL’lik destek verdiklerini söyledi.
Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Mahallesi’nde bulunan Hacı İbrahim Cin Ortaokulu’na konferans salonu yapımı ile birlikte okulun dış cephe boyaması çalışmasının açılış için tören düzenledi. Eğitime destek vermeye devam ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bugüne kadar eğitime 5 milyon TL’yi aşan destek sağladıklarını söyledi.
Geleceğin emanet edildiği çocuklar ve gençlere gereken desteğin verildiğini ifade eden Başkan Gürlesin, “Gençlerimizin eğitimi için gereken her şeyi yapıyoruz. Yaptığımız salon sayesinde çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi imkanlar sağlamış olduk. Biz belediye olarak sadece konferans salonu değil, halı saha, spor kompleksi, bahçe düzenlemesi ve fiziksel konularda destekler veriyoruz. Son olarak Saadet Erikoğlu İlkokulu’na yaptığımız spor kompleksinden sonra okulun öğrenci sayısı 610’dan 920’ye yükseldi. Bu güzel bir örnek” dedi.
Konuşmaların ardından protokol öğrencilerle birlikte konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra konferans salonunu gezen protokol, okul yönetimi tarafından teşekkür edildi.