Pamukkale Belediyesi tarafından, 16-25 yaş arası gençlere ücretsiz İngilizce ve kültür kursu verilecek.
Yabancı eğitmenler tarafından 15 Kasım’dan itibaren verilecek olan kurslar 2017 yılının Nisan ayına kadar devam edecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi.
Avrupa Birliği Projesi kapsamında “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları” Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenmeye başladı. Projeye kapsamında İspanya, Romanyave İtalya’dan çeşitli dönemlerde gelecek olan gönüllü eğitmenler Denizlili gençlerle İngilizce konuşma ve kültür dersleri verecekleri ifade edildi.
Kurslara Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilecek. Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları, Ücretsiz olarak yapılacak olan kurslara katılım için Pamukkale Belediyesi’nin internet adresinden yapılabilecek. Kurs başvuruları ise 14 Kasım Pazartesi günü 23.59’a kadar bu adresten yapılabilecek.
Başkanı Gürlesin, “ Pamukkale Belediyesi olarak 16-25 yaş arası tüm gençlerin katılabileceği İngilizce konuşma ve kültür kursu açtık. İnternet üzerinden başvuru yapılabilen bu projede amaç gönüllü olarak Türkiye’ye gelen yabancı öğrenciler tarafından gençlere İngilizce konuşma kursu verilecek. Böylece gençler İngilizce konuşmayı öğrenecek.” dedi.