Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği ‘Karahayıt’ta Ramazan Geceleri’ kapsamında çocuklara, Meddah gösterileri, oyun grupları ve çeşitli eğlenceler gerçekleştirildi.
Pamukkale Belediyesi tarafından ‘Karahayıt’ta Ramazan Geceleri’ kapsamından düzenlenen programın 14’üncüsü düzenlendi.
Etkinliğin Karahayıt’ta gerçekleşen 14’ncü programda "Burak Abi" adlı çizgi kahraman Pamukkaleli çocuklarla buluştu. Ayrıca etkinlikte Karagöz ve Hacivat oyunu da sergilendi. Program sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukları eğlendiren Burak Sezen’e teşekkür etti.
Programda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Ramazan boyunca ezgi şölenlerinden tasavvuf musikilerine, sema gösterilerinden ilahilere, dini sohbetlere kadar, alanında öne çıkan birçok sanatçımızı ilçe halkımızla buluşturduk. Bunun yanı sıra Ramazan geleneklerini aşılamak, Ramazan’ın o manevi atmosferini çocuklarımıza da yaşatmak amacıyla çocuklarımızı da ön planda tuttuk. Onlar için çocuk oyun grupları hazırladık. Çeşitli eğlencelerin yanı sıra macun ve limonata, pamuk şeker ikramlarımız oldu. Ana program öncesi sahne alan meddahımız hem çocuklara hem ailelere seslendi. Sonuç olarak çocuklarımız etkinliklerimizde unutulmaz bir Ramazan geceleri yaşadı. Bizde onların gülen yüzlerini gördükçe mutluluğumuz iki kat arttı” dedi.