Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylasında kurulan tırmanma ve atlama kulesi ile macera parkuru, farklı bir gün geçirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri oluyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kentteki sosyal yaşamın uğrak yerlerinden biri oluyor. Bungalov ev, Yörük çadırı, restoran, piknik alanı gibi tesislerle bugüne kadar binlerce ziyaretçiye hizmet veren Teleferik ve Bağbaşı Yaylasında, yeni kurulan
Powerfan adı verilen yüksek güvenliğe sahip 14 metre uzunluğundaki tırmanma ve atlama kulesi heyecan isteyen ziyaretçilerini bekliyor.
Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nın hemen yanı başındaki ormanlık alanda kurulu 31 oyun ve 32 platformdan oluşan macera parkuru ise eğlenmek ve spor yapmak isteyenlerin adresi oluyor. Aynı anda 31 kişinin yarışıp spor yapabildiği tesiste yaklaşık 1 saat süren parkur büyük ilgi topluyor.
Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile bir ilke imza attıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız Teleferik ve Bağbaşı Yaylası; halkımızın yoğun ilgisini kazandı, kentteki sosyal yaşama güçlü bir alternatif oluşturdu. Biz bu ilgiyi daha da artırmak hedefiyle bir yeniliğe daha imza atarak, tırmanma ve atlama kulesi ile macera parkuru kurduk. Güvenlik önlemlerini son derece yüksek tuttuğumuz alana, farkı ve heyecan dolu bir gün yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.