Denizli U 19 Ligi 2. Küme’de 2015-2016 sezonunda mutlu sona ulaşan 4 takıma kupa ve madalyaları ASKF yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.
Denizli ASKF yönetimi ligleri tamamlanan U 19 Ligi 2. Küme takımı oyuncularına madalya ve kupalarını verdi. Denizli U 19 Ligi 2. Küme’de mücadele ederek Play-off’a kalan takımlardan 4’ü U 19 1. Küme’ye çıkma başarısını elde etti. Play-off’ta da birinci sırayı alan İncilipınarspor takımı kupasını Acıpayam Merkezspor maçı sonrası aldı. Doğan Demircioğlu Stadı’ndaki törende İncilipınarspor’un kupa ve madalyalarını Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karaoğlan ve Çağatay Bostancı verdi. İncilipınarsporlular kupa ve madalyalarını almanın mutluluğunu büyük coşkuyla yaşadılar. Akkonak sahasında ise çifte kupa ve madalya töreni vardı. ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Ayşe Sarıkaya ve Ünal Coşkun ilk olarak U 19 Ligi 2. Küme Play-off’unda ikinci olan Çal Belediyespor’un kupa ve madalyalarını verdi. Ardından da ayını grupta üçüncü olan Akhanspor’un da madalya ve kupaları Sarıkaya ve Coşkun tarafından teslim edildi. U 19 2. Küme Play-off’ta 4. Sırada yer alan ve gelecek sezon U 19 Ligi 1. Küme’de yer alma başarısını gösteren Buldan Belediyespor’un kupası için ise Şirinköy Stadı’nda tören düzenlendi. Burada da ASKF Yönetim Kurulu üyesi Emin Ataş yeşil-siyahlı takımın sporcularına madalya ve kupalarını teslim etti.
KUPALAR TESLİM EDİLDİ
Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, U 19 Ligi 2. Küme’de mücadele eden takımların sezonu tamamladığını ifade ederek, “Bu ligde verilen mücadele oldukça iyi geçti. Maçlar tamamlandı ve Play-off’ta ilk 4’e giren ve gelecek sezon U 19 Ligi 1. Küme’de mücadele etme hakkını elde etti. Bu takımlarımız İncilipınarspor, Çal Belediyespor, Akhanspor ve Buldan Belediyespor oldu. Bugüne kadar verdikleri mücadelenin karşılığı olan kupa ve madalyalar ASKF yönetim kurulu üyeleri tarafından sporculara teslim edildi. Katılan tüm takımları teşekkür ederken, mutlu sona ulaşan takımları da kutluyorum” dedi.