Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Üçgen Köprülü Kavşağı ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’nın yapımına Pazar günü başlanacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma Pazar günü vurulacak. Başlanacak çalışmalar nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını belirtildi. Sürücülerin mağdur olmaması için belirlenen alternatif güzergahları kullanmaları istendi.
Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik sıkışıklığının tamamen ortadan kalkacağını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Projemiz nedeniyle bazı yollarımız trafiğe kapanacak. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu süreçte belirlenen alternatif yolları kullanmaları. Bizler de çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Denizlimizin daha güzel yarınlara ulaşması için hizmet destanlarımız devam edecek” diye konuştu.