Partisinin 15’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, partisinin 80 milyon vatandaşın hizmetinde olduğunu kaydetti.
Akar, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, milletin egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran ve 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti ile birlikte, Türkiye’nin yeni ve taze bir anlayışa, kararlı, önünü ve geleceğini görebilen bir ülke haline geldiğini belirtti. Akar, AK Parti’nin kendini 80 milyon vatandaşın hizmetine sunmuş bir parti olduğunu belirterek, “AK Parti, Türkiye’yi tüm renkliliğiyle, benzerlikleri ve farklılıklarıyla, eşsiz zenginlikleriyle, kendi içinde, bölgesinde ve tüm dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın, huzur ve refahın öncüsü haline getirmiştir. AK Parti, bütün Türkiye’yi kucaklayan, ülkenin her karış toprağında var olan bir partidir. Binlerce yıldır aynı coğrafya üzerinde barış, dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşayan, ortak bir kaderi paylaşan, sevinçleri, kederleri, kıvançları ortak olan milletimizin partisidir. AK Parti ile birlikte ülkemiz ve bölgemiz, her geçen gün daha da büyümüş, güçlenmiş, bölgede ve dünyadaki etkinliği daha da artmıştır" dedi.
“AK Parti ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatıdır”
AK Parti’nin değişimin, kalkınmanın, gelişmenin, demokratik duruşun, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin teminatı olduğunu dile getiren Akar,
“AK Partimizin kuruluşun 15’inci yılını büyük bir coşku ile kutluyoruz, 2023’te cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünde AK Parti kadroları ile inşallah çok farklı bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız. Çatışmanın ve gerginliklerin olmadığı, yaraların sarıldığı, kardeşliğin güç kazandığı ülkemizde hizmetlerine devam edecektir. AK Parti Türkiye’nin temelidir” diye konuştu.