Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’te mücadele eden ve play-off’a çıkmayı hedef olarak belirleyen Amed Sportif Faaliyetler’de Keçiörengücü maçında kazanılan galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, çok iyi futbol sergiledikleri maçta değerli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Küçükbayrak, “Keçiörengücü maçında çok iyi bir futbol sergiledik. Kazandığımız 3 puanı hak ettik. Bu karşılaşma hem bizim hem de rakiplerimiz için büyük önem taşıyan karşılaşmaydı. Ev sahibi olmanın avantajını kullanarak, istediğimiz galibiyeti alarak play-off umudumuzu son iki maça taşıdık. Keçiörengücü galibiyeti aynı zamanda ligdeki bütün dengeleri bozdu ve play-off yarışının iyice kızışmasını sağladı” dedi.
Keçiörengücü maçında çok etkili oynadıklarını ve galibiyeti çok farklı elde edebileceklerini ifade eden Küçükbayrak, “3-0 kazandığımız maç çok daha farklı olabilirdi. İki topumuzun direkten döndüğü maçta, çok önemli gol pozisyonlarından da yararlanamadık. Baştan sona çekişmeli geçen maçı kazandığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.
Küçükbayrak, “Son 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan topladık. Bu sonuçlar play-off yarışına ortak olduk. Bizi hesaba katmayanlara büyük bir ders vermiş olduk. Artık herkes gibi bizde play-off’un en büyük adayları arasında yer alıyoruz. Önümüzdeki 2 maçı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Eğer istediğimiz sonuçları elde eder ve rakiplerimiz puanlar kaybederse play-off’a giden ekiplerin arasında yer alırız” ifadelerinde bulundu.