Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Başsavcı Solmaz, beraberinde Diyarbakır’a yeni atanan Başsavcısı Kamil Erkut Güre ile hakim ve savcılarla birlikte meşhur kahvaltıcı Alaaddin Kılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette Kılıç, Solmaz’a yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi. Diyarbakır’ın evliyalar ve insanlık şehri olduğunu belirten Solmaz, “Diyarbakır’ımız evliyalar ve insanlık şehridir. Bu güzel ilimizin insanları da çok güzel insanlardır. Bu güzel ilde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum çok güzel dostlarımız oldu güzel günler geçirdik ister istemez olaylarda oldu. Bizleri olan olaylar üzdü ama bunu Diyarbakır’da yaşayan güzel insanlarımıza mal etmememiz lazım. Ziyaretlerimize devam ediyoruz göreve geldiğimiz günden buyana değerli esnaflarımızla da tanıştık. Bugün de Alaaddin Usta’yı ziyaret ederek hoş bir muhabbet ettik. Sağ olsun çok iyi bir kardeşimiz, güzel bir dostumuz. Bizleri ağırladı, her zamanki gibi misafirperverliğini gösterdi. Allah razı olsun kendisinden. Şahsım için hazırlamış olduğu bir plaket vererek devamlı göstermiş olduğu inceliği, misafirperverliğini yine gösterdi bizlere” dedi.
Solmaz’ın Diyarbakır’a çok güzel hizmetlerinin olduğunu belirten Alaaddin Kılıç ise, “Bizleri unutmayarak teşrif etmeleri beni çok mutlu etmiştir. Sayın baş savcım Ramazan Solmaz beyin Diyarbakır’da çok güzel hizmetleri oldu. Halkın sevgisini kazandı, kapısını hiç ayrım yapmadan herkese açık tuttu. Biz de bu yapmış oldukları hizmetten dolayı kendilerine bir plaket takdim ettik” diye konuştu.