Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde bulunan Arabük Ortaokulu öğrencileri, bölücü terör örgütlerine yönelik operasyonlarını sürdüren Mehmetçiğe moral desteği vermek amacıyla mektup gönderdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, ’Kardelen Kokan Mektuplar’ projesi kapsamında Arabük Ortaokulu öğrencilerinin moral vermek amacıyla Hakkari Çukarca ilçesi Dağ Komando Karakolunda görev yapan Mehmetçiğe mektup gönderdiklerini belirtti. Bozdoğan, mektupların Çermik PTT’’den Hakkari Çukurca’ya gönderildiğini söyledi.

Afrin’de ve sınır boylarında bölücü terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiğe moral vermek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirten Bozdoğan, bu konuda emeği ve desteği olan İlçe Kaymakamımız Mehmet Şerif Olçaş’a, okul yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür ettiğini dile getirdi.

Yazdıkları mektupları ilçe PTT’sinden gönderen öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, mektupları ücretsiz gönderen İlçe PTT Müdürü Cuma Işık’a da ayrıca teşekkür etti.