Diyarbakır DSİ Spor U14 Genç Takımı, Van’da düzenlenen U14 Gençler Futbol 1. Kademe müsabakalarını birinci olarak tamamladı.
Diyarbakır DSİ Spor elde ettiği başarıdan dolayı adını 2.kademe maçlarına yazdırdı. Diyarbakır DSİ Spor Teknik Sorumlusu Ahmet Tanış, Van’da yaptıkları müsabakalarda çok iyi performans sergilediklerini söyledi. Tanış, “1.kademe maçında Batman Petrolsporu 3-0 ve 4-1 gibi farklı skorla yenerek, 2.kademe maçlarına katılma hakkını elde ettik. Van’da elde ettiğimiz birincilikle Türkiye’nin ilk 20 takım arasında yer aldık. 2.kademe maçları gelecek hafta Türkiye Futbol Federasyonunun belirleyeceği tarihte oynanacak. Hedefimiz artık 2.kademe maçlarıdır” dedi.
1.kademe maçlarında başarılı bir performans sergilediklerini ifade eden Tanış, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Van’da oynadığımız maçlarda sporcularım mükemmel bir performans sergilediler. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Ayrıca her iki maçta oyunu hiç bir zaman çirkinleştirmeden ve centilmence oynayan rakibimiz Batman Petrolsporu da tebrik ediyorum. Van’da kaldığımız süre içerisinde hem konakladığımız yerde hem de maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan Van DSİ Spor Kulübü Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetine bize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.”