Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayram hazırlıkları da devam ediyor. Bayram hazırlıklarını sürdüren vatandaşlar kurbanlık hayvan almanın yanı sıra misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak için tatlılar ve şekerler almaya başladı. Bayram telaşına giren vatandaşlar Diyarbakır’da uzun yıllardır tatlı sektöründe adeta nam yapan meşhur Sıtkı Usta Kadayıfçısı’nın önünde uzun uzun kuyruklar oluşturdu.
Diyarbakır’a üç kuşaktan bu yana hizmet etmenin gururunu yaşadığını dile getiren ve bayramda esnafın yüzünün güldüğünü belirten meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta olarak nam yapan Sıtkı Altunbay, “Kurban Bayramı bereketiyle geldi, esnafın yüzü güldü. Bayram nedeniyle herkesin olduğu gibi bizlerin de siparişleri arttı. Sadece Diyarbakır değil, İstanbul, Ankara, İzmir gibi iller başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok noktasından bunun yanı sıra da TBMM ve bir çok kurumdan siparişlerimizi aldık ve en güzel şekilde hazırlamaya koyulduk. Ürünlerimizi en güzel şekilde hazırlayıp ambalajlayıp ve göndereceğiz. Özel ambalajlarımız sayesinde hazırladığımız tatlılarımız tazeliğini ve tadını bozmadan daha dayanıklı ve daha uzun ömürlü kılarak ilk günkü tazeliğini koruyarak müsterilerimize ulaştırıyoruz. Bu yüzden Diyarbakır’a hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.
Zamanla yarıştıklarını da dile getiren Sıtkı Altunbay, “Bayramın yaklaştığı şu günlerde çok şükür işlerimiz her zamanki gibi çok iyi. Müşterilerimiz bizleri tercih ediyor. Zamanla yarışıyoruz, asla kaliteden ödün vermeyiz onun için çok tercih ediliyoruz. İlgilerinden dolayı müşterilerimze çok teşekkür ederim” diye konuştu.
“Yabancı ülkelerden sipariş geliyor”
Yabancı ülkelerden de sipariş geldiğini anlatan Altunbay, “Sayın Cumhurbaşkanımıza da buradan özel tatlı gönderiyoruz. Yabancı ülkelere ve Türkiye’nin çeşitli illerine de gönderiyoruz. Siyasilerimizden, özellikle TBMM’den çok sipariş alıyoruz ve muhafaza ederek gönderiyoruz. Özel muhafazalarımız var. Kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmak başlıca prensibimizdir" ifadelerini kullandı.
“Tüm tatlı çeşitleri pancar şekerinden”
Tüm tatlı çeşitlerinin pancar şekerinden yapıldığını da belirten Altunbay, “İsteyen istediği yere götürüp tahlil yapabilir. Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir. Bizim ürünlerimizde glikoz şurup ve yabancı her hangi katkı maddesi kullanılmamaktadır. 30 çeşit tatlı iş yerimizde bulunmaktadır. Diyarbakır’da 6 şubemiz var tüm şubelerimiz ve personellerimizle halkımıza hizmet için büyük çaba sarf ediyoruz. Kadayıf künefe, baklava ve dondurma ürünlerimizde kullandığımız tüm malzemelerimiz kalitelidir. Bize verilen, devredilen bayrağı en iyi ve en kaliteli şekilde zirvede tutuyoruz. İddialıyız, kalite hiçbir zaman tesadüf değildir. Kaliteye hep bilinçli çabalar sonucu ulaşılır” dedi.
“Derdimiz para değil, halkımıza kaliteli hizmet”
Patentli ve tescilli bir marka olan Kadayıfçı Sıtkı Usta Kadayıfçıları’nın tek dertlerinin halka en iyi hizmet olduğunuzda sözlerine ekleyen Altunbay, “Tüm ürünlerimiz doğaldır. Onun için kaliteli müşterilerimiz bizleri tercih ediyor. Biz de güven duymadığımız kimse şube vermedik. Derdimiz para değil, biz hizmet için müşteri memnuniyet için varız” diye konuştu.