Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve play-off’a çıkmayı garantileyen Diyarbekirspor’da Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıkları tamamlandı.
Seyrantepe Spor Tesisleri’nde yaptığı idmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan yeşil kırmızılı ekip, yarın Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden İstanbul’a ulaşacak. Yeşil kafile, maçın oynanacağı Sultanbeyli ilçesine yakın bir yerdeki otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Sultanbeyli Belediyespor maçında forma giyemeyecek olan sarı kart cezalısı Mehmet Özdıraz, Emre Aktaş ve kaleci Onur Bilgin ile takım Play-Off’u garantilediği için dinlendirilecek olan futbolcular da toplantı, yemek ve moral artırıcı etkinlik nedeniyle İstanbul’a götürülecek.
Bu arada katıldıkları organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla dikkat çeken Diyarbekirsporlu karateciler, futbol takımının idmanını ziyaret etti. Futbolcularla görüşerek desteklerini ve güvenlerini dile getiren karateciler, daha sonra futbolcularla resim çektirdi. Futbolcular da elde ettikleri başarılardan dolayı karatecileri kutlayarak yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.