Eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, özel davet üzerine geldiği Diyarbakır’da, Seydaoğlu ve Sümer ailesinin düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı.
Anavatan Partisi eski milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu ve CHP eski milletvekili Salih Sümer’in çocuklarının düğünleri sebebiyle özel davetle Diyarbakır’a gelen eski Devlet Bakanı Ensarioğlu, Fırat Seydaoğlu ve Nur Sümer çiftinin düğününde nikah şahitliği yaptı. Yenişehir ilçesinde bulunan otelde düzenlenen düğüne çok sayıda bürokrat ve siyasi parti temsilcileri yanı sıra HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ile eski AK Parti Diyarbakır milletvekili Kutbettin Arzu da eşlik etti. Geceye özel davet üzerine katılan eski Devlet Bakanı Ensarioğlu, düğünde nikah şahitliği yaptı.
Ensarioğlu, Seydaoğlu ve Sümer çiftine mutluluklar dileyerek, ülkenin içinde bulunduğu mevcut duruma dikkat çekti. Türkiye’nin geçtiği zorlu süreçte gerek bölge halkı olarak gerekse millet olarak herkesin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer olması gerektiğini vurgulayan Ensarioğlu, “Bu konuda destek olmalıyız. Ülke olarak çok nazik bir dönemden geçiyoruz. Bu nedenle herkesin bu anlamda sağduyulu olmasını istiyorum. Ülkemiz ve milletimizin içinde bulunduğu bu zorlu günlerin atlatılması için duada ediyoruz” dedi.