Diyarbakır’da, Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği (GÜNGİAD) tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından desteklenen proje kapsamında düzenlenen fuarda, genç girişimciler ürünlerini tanıtma fırsatı yakaladı.
GÜNGİAD tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından desteklenen “Üniversite Sanayi El Ele Aynı Hedefe” projesi kapsamında “Firma Tanıtım Fuarı” düzenlendi. Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) salonunda 13-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen fuara, genç girişimciler yoğun ilgi gösterdi.
GÜNGİAD adına fuarın kapanış konuşmasını yapan Cemil Değirmenci, “Bu etkinlik ile fuara katılan firmalar, potansiyel genç girişimci ve üniversite öğrencisi olan ziyaretçilere firmalarını, ürünlerini tanıtma fırsatı yakalayabildi. Bunun yanında ziyaretçiler yerel ve ulusal firmalar ile buluşarak firmaların işleyişini öğrenme fırsatı yakaladı, staj ve iş başvurusu için firmalara özgeçmişlerini bırakma şansı elde etti” dedi.
Fuar, verilen kokteylle sona erdi.