Spor Toto 3. Lig Play Off yarı final ikinci maçında Diyarbekirspor’un yarın taraftarlarının huzurunda rakibiyle karşılaşacak.
Geçen hafta perşembe günü deplasmanda 3-0 yenerek final için büyük avantaj elde ettiği Adliyespor’u Atatürk Stadı’nda ağırlayacak olan Diyarbekirspor, rakibini bir kez daha mağlup edip finale yükselmek istiyor. Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Mert Güzenge yönetecek. Diyarbekirspor’un olası finaldeki rakibi de bugün belli olacak. Bodrumspor-Ofspor maçı Bodrum’da saat 16.00’da başlayacak. Trabzon’da oynanan ilk maçı Ofspor 1-0 kazanmıştı. Her türlü galibiyet,beraberlik ve gollü tek farklı yenilgilerde Ofspor finale kalacak. 1-0’lık Bodrumspor galibiyetinde maç uzayacak, Bodrumspor’un iki farklı galibiyeti ise turu geçmesini sağlayacak.
Bu sezon 3 kez karşılaştığı rakibini 2 kez yenip 1 kez de berabere kalan Diyarbekirspor, rakibine 4 gol atıp kalesinde gol görmedi. Her türlü galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 2 farklı yenilgilerde Diyarbekirspor turu geçen taraf olacak. 3-0’lık yenilgide maç uzatmaya giderken, 4 ve üzerindeki farklı konuk takım galibiyetlerinde ise Adliyespor finale kalacak. Diyarbekirspor, mücizeye imkan vermemek için sahada büyük bir disiplin içinde mücadele etmenin hesaplarını yapıyor.