Kurumlar arası iletişimi güçlendirmek ve paylaşımı artırmak amacıyla başlatılan basın yayın müdürleri toplantısının ikincisi Kahramanmaraş Merkez Metropol ilçe Dulkadiroğlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.
Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya Kahramanmaraş Valiliği Basın Yayın Müdürü Halit Uğur'da katıldı. İstişare ve öz değerlendirme konulu toplantıda katılımcılara seslenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Ertaş, ilk toplantıda olduğu gibi ikinci toplantıda da basın yayın birimleriyle kurulan bağları güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Basın yayın müdürleri toplantısının ikincisine ev sahipliği yapan Dulkadiroğlu Belediyesi'ne teşekkür eden Ertaş, toplantının amacının mesleki ve teknik konuların yanı sıra, öz değerlendirme yapmak olduğunu söyledi.
Ertaş, bu gibi toplantıların mesleki verimliliği artırdığını ifade ederek, "bu gibi buluşmalar belediyelerimizin iletişim, paylaşım ve mesleki deneyimlerini paylaşma noktasında çok önemlidir. Bu nedenle istişare toplantılarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek" dedi.