Bahçelievler, Göllü, Sarıkaya, Ayaklıcaoluk, Gafarlı ve Peynirdere mahallelerinde, Fen İşleri Müdürlüğü'nün asfalt dökme çalışmalarını inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini kaydetti.
Asfalt ve kilit parke çalışmalarını inceleyen Başkan Okay, 1 Milyon metrekare asfalt dökme hedefinde gelinen son noktayı anlattı. Bu hedefi yaklaşık 45 gün önce açıkladıklarını dile getiren Başkan Okay, şu ana kadar 200 bin metrekare asfalt kaplamanın yapıldığını belirtti. Hedefin programa uygun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Okay, yaz sonuna kadar 1 Milyon metrekareye ulaşacaklarını aktardı.

Başkan Okay, incelemeler sonunda konuşarak; "Yaklaşık 45 gün önce startını verdiğimiz 1 Milyon metrekare asfalt dökme hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. son 45 günlük sürede yaklaşık 200 bin metrekare asfalt kaplaması yapmış durumdayız. İnşallah bu yaz sonuna kadar bu rakamı 1 Milyon metrekareye tamamlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmanın ardından, alt yapı çalışmaları tamamlanan Dulkadiroğlu ilçemizde yol sorununun da tamamen çözüme kavuşmuş olacağını göreceğiz. Bizler için seçimin önü ya da sonu diye bir durum olmadığını daha öncede söylemiştik. Fen İşleri ekiplerimiz bu yoğun çalışmalarına devam edecek. Söz verdiğimiz gibi daha yaşana bilir, değişen ve dönüşen bir Dulkadiroğlu'na kavuşacağız" dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay