Dulkadiroğlu ilçesinin prestij projelerinden olan Kamu Külliyesi projesi geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törenle temel atma merasimini gerçekleştirdi. Töreni düzenleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu anlamlı programa katılan herkese teşekkür etti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın da katılımıyla yapılan temel atma töreni görsel bir şölen eşliğinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilmişti.
Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği temel atma töreni sonrasında katılımcılara teşekkür eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, projenin Dulkadiroğlu’na yapacağı katkılardan da bahsetti. Bölgenin gelişmesi ve kalkınmasında kamu külliyesinin önemli bir rol üstlendiğini aktaran Başkan Okay, “bu önemi bilen değerli büyüklerimiz ve vatandaşlarımız bizleri bu güzel projenin temel atma töreninde yalnız bırakmadı” dedi.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı teşekkür konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Prestij projelerimizden olan Kamu Külliyesi projemizin temelini yoğun bir katılımla düzenlediğimiz törenle attık. İnşallah 11 aylık bir süreç sonucunda inşaatımızı bitirmeyi hedefliyoruz. İlçemizin değişimine, gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlayacak bu güzel projemize katılarak bizleri mutlu eden başta; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, tüm milletvekillerimiz, Kahramanmaraş Valimiz Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a, geçmiş dönem milletvekillerimize, kaymakamlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize ve Kahramanmaraş’ın dört bir yanından gelen değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri bu anlamlı ve güzel günde yalnız bırakmadılar. Bu güzel projenin temel atma törenine katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımcılara da ayrıca teşekkür ediyorum.”