Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geleneksel hale getirdiği Salı ziyaretleri kapsamında Bertiz Boyalı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Okay, bu ziyaretleri her Salı yapacaklarını aktardı.

Vatandaşın sorununu yerinde çözme ve istişare amacıyla her Salı farklı bir ortamda vatandaşlarla bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bertiz Boyalı mahallesinde vatandaşların dertlerini dinleyerek istişarelerde bulundu. İlk olarak sanayi esnafını ardından da fabrika ziyareti gerçekleştiren Başkan Okay, Salı ziyaretlerinin mahallelerdeki vatandaşlara yapılan ziyaretlerle devam ettiğini aktardı.
Bu ziyaretlerin amacının vatandaşın sorunlarını yerinde çözmek olduğunu aktaran Başkan Okay, makamının kapısının randevusuz olarak halka açık olduğunu hatırlatarak, “Vatandaşımızla her zaman iç içe olmayı arzu ediyoruz. Onların dertlerini ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz” dedi.
Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her fırsatta bölgemizde yaptığımız çalışmaları yerinde inceliyor ve bu çalışmalarla ilgili vatandaşlarımızla istişareler yapıyoruz. Bu durumu artık bir standarda bindirmek adına Salı günlerini pilot gün olarak belirledik. Yaklaşık üç haftadır da bu uygulamayı yapıyoruz. İlk olarak küçük sanayi sitemizdeki esnafımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek çözümü noktasında gerekli çalışmaları yaptık. Yine bölgemizde bulunan fabrikalarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Bugün de Bertiz bölgemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bölgemize kazandırdığımız hizmetleri anlattık. Yeni yapılacak hizmetler hakkında vatandaşımıza bilgiler verdik. Onların sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacağımızı taahhüt ettik. Biz makamımızda vatandaşlarımızla randevusuz görüşüyoruz. İsteyen tüm vatandaşlarımız çat kapı gelip bizimle görüşme imkanı var. Bu imkanı bulamayan vatandaşlarımızın ayağına gidiyor ve onlarla hasbihal ediyoruz.”