Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, "Fedakar basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.

Her türlü koşulda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan gazetecilerin büyük bir fedakarlık örneği gösterdiğini dile getiren Başkan Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü;

Halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına büyük bir fedakarlık örneği gösteren gazetecilerimizin gününü tebrik ediyorum. Ülkemizin kalkınması, şehrimizin gelişmesi için gazetecilerimiz de üzerine düşeni fazlasıyla yapmaktadır. Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini yerine getiren gazeteci kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Terör belasıyla büyük bir mücadele veren ülkemizin bu süreçte doğru, tarafsız ve dürüst gazetecilere ihtiyacı vardır. 15 Temmuz sürecinde gösterilen duruşun bu sürçte de ortaya konulması ve sürdürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi konusunda gösterdiği çabalarla ilimizin ve ilçemizin gelişimine ve kalkınmasına büyük destek sağlayan, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan ilimiz genelindeki tüm basın mensuplarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum."