Dulkadiroğlu bölgesinin kanayan alt yapı yaralarını bir bir saran Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz dönemi boyunca yoğun mesai harcadığı asfalt çalışmalarını dört ayrı ekiple sürdürüyor. Kırsal mahallelerden başladığı çalışmaları şehir merkezinde yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, bu çalışmaların iklimin elverdiği sürece devam edeceği bilgisini verdi.
Yaz başında hedefledikleri rakamında üzerine çıktıklarını hatırlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmaların aynı tempoyla devam edeceğini kaydetti. Dört ayrı asfalt ekibinin mahallelerde yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Başkan Okay, 'girilemez' denilen dar sokakların dahi asfaltlandığının altını çizdi.

4 AYRI NOKTADA GÜNLÜK 7 BİN METRE KARE ASFALT KAPLAMASI YAPILIYOR

Dulkadiroğlu Fen İşleri Müdürlüğünün asfalt kaplama çalışmalarını büyük bir titizlilikle sürdürdüğünü vurgulayan Başkan Okay, "Bu yaz döneminde vatandaşımıza asfalt sorununu çözeceğimize dair söz vermiştik. Çok şükür bu sözümüzü de yerine getirdik. Mahallelerimizde asfaltlanmamış çok az sayıda sokaklarımız kaldı. Bu sokakların da asfaltla buluşması için ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Hem kendi asfalt plantimizde ürettiğimiz asfaltla hem de özel sektöre ihale ettiğimiz asfalt çalışmalarıyla tüm sokaklarımız asfalt noktasında sorunsuz hale gelecek. Bu konuda ekiplerimiz bir günde 4 ayrı noktada yoğun bir şekilde çalışmaktadır" şeklinde konuştu.

İKLİMİN EL VERDİĞİ SÜRECE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Asfalt çalışmalarının iklimin el verdiği süre boyunca devam edeceğini kaydeden Başkan Okay, "Asfalt konusunda ilçemize çok büyük bir yatırım yaptık. Bizim vatandaşımız tüm hizmetlerin en iyisine layıktır. Onlara layık oldukları hizmetle buluşturmak da bizim görevimizdir. Yaz döneminde taahhüt ettiğimiz çalışmayı yerine getirdik. Ancak fazlası için kış aylarında da iklimin el verdiği sürece çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bağlarbaşı, Dulkadiroğlu, Kayabaşı ve Duraklı mahallerinde çalışan asfalt ekiplerinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Özellikle Duraklı mahallesinde bulunan dar sokakların şartların zor olmasına rağmen büyük bir titizlikle asfaltlanmasını mahalle sakinleri takdirle karşıladı.