Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, sokak iyileştirme projeleriyle tarihi çarşıların yeniden canlandırıldığını söyledi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve partililerle birlikte Sakarya çarşısı esnafını gezen Başkan Okay, istişarelerde bulundu.

Cadde ve sokak iyileştirme projesi kapsamında Sakarya çarşısının da yenilendiğini hatırlatan Başkan Okay, projenin çarşıya kattığı önemi hatırlattı. Kahramanmaraş'ın tarihi çarşılarından olan Sakarya çarşısının yeniden eski günlerine döndüğünü dile getiren Başkan Okay, ilçenin tüm çarşılarının yeniden hareketlenmesi için çalıştıklarını kaydetti.

HABER FOTOĞRAFLARI

Esnafın dertlerini de dinleyen Başkan Okay, "Esnafımızın dile getirdiği eksikliklerle alakalı çalışma yapacağımızı belirtmek istiyorum. Amacımız bölgemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlamaktır. Bunun için de öncelikle esnafımızın koşullarını iyileştirmek için çalışma yaptık. Sokak ve cadde iyileştirme projelerimizi bu nedenle hayata geçirdik. İki önemli caddemizi bu kapsamda iyileştirerek canlanmasına katkı sağladık. Bir dönem vatandaşa yoğun bir şekilde hizmet eden çarşılarımızı yeniden eski günlerine döndüreceğiz" dedi.

Başkan Okay, esnafla sohbet ederek sorunlarının çözümü için de çalışma yapacağını sözlerine ekledi.