Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   

Başkan Okay kandil dolayısıyla yayınladığı mesajda; “Regaip, herhangi bir şeyi istemek, arzu duymak, meyletmek, bu emeller doğrultusunda çaba sarf etmek demektir. Regaip Kandili ise her türlü arzu ve isteklerimizi, rağbetlerimizi iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana, hakka ve hakikate, Rabbimize yöneltmek, bütün işlerimizi Cenab-ı Hakk'ın rızasına uygun hâle getirme çabasıdır.

Bu mübarek geceyi ve üç ayları fırsat bilerek ibadetlerimizi, dualarımızı, tövbelerimizi daha çok yapmalı, aramızdaki kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız.

Yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine insani ve ahlaki meziyetlerimizin daha da güçlenmesine gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Müslümanlara üç ayları müjdeleyen, rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek gecenin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı arttırmasını diler, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Regaip Kandilini kutlarım” dedi.