KAHRAMANMARAŞ (AA) - Dulkadiroğlu Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürülüğü arasından TEOG deneme sınavı protokolü imzalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sosyal ve kültürel projelerle beraber, eğitime de destek olmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TEOG deneme sınavı protokolünün Kitap Okuma Kraathanesi'nde imzalandığı belirtildi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 21 bin 500 öğrencinin katılacağı TEOG genel deneme sınavına destek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını kaydetti.

Dulkadiroğlu Belediyesi olarak eğitimin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Okay, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar bir çok çalışma yaptık. Bundan sonraki süreçte de öğrencilerimize fayda sağlayacak işler yapmaya devam edeceğiz. Eğitimin kalitesinin ve standardının yükselmesi son derece önemlidir. Bunun için de biz yerel yöneticilere çok büyük işler düşüyor. Biz bunun bilincinde hareket ediyoruz. Öğrencilerimizin eğitim geleceğinde büyük öneme sahip olan TEOG genel deneme sınavına biz de katkı sağlıyoruz. İnşallah öğrencilerimiz bu sınavda bizlere neler yapabileceklerini gösterirler ve eğitim hayatlarındaki başarılarını sürdürürler."