Gazeteci Bekir Doğan’ın kaleme aldığı Dut’un Faydaları , isimli kitabı ile Basın’a sansür kitabından Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz’e birer adet takdim eti..
     Gazeteciler: Mehmet Fiskeci, Neşe Yıldızhan, Adem Gemci, İsmail Koyuncu, Halil Hınaz ile birlikte Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz’ü ziyaret eden Gazeteci Bekir Doğan,” Denizli’li olan Kaymakamımızın Dut’u sevdiğini duydum, bu vesile ile Dut’un faydaları isimli kitabını vermek, Denizli üzerine sohbet etmek için gazeteci dostlarımızla beraber ziyarette geldik..
      Benim için Denizli ilimizin iki özelliği var birincisi Askerliğimin acemilik bölümünü Denizli de yaptım, İkincisi benim oğlum Mehmet Mücahit Doğan, Pamukkale Üniversitesi, Organik Tarım İşletmeciliği Yüksek Okulu kazandı ve 4 yıl Denizli ‘ de bu sebeple güzel bir ziyaret ve sohbet oldu,” dedi.
      Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz:” Dut’un Faydaları isimli kitabı haberinin gazetelerde okumuştum, doğrusu merak da ediyordum, çünkü ben Dut’u çok severim, özellikle siyah dut çok yarayışlı olduğunu biliyorum, kitap için teşekkür ediyorum, zevkle okuyacağım,” dedi.