Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, kırsal mahallelere 400 bin metrekare kilit parke döşendiği bildirildi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yaptığı açıklamada, yaz döneminde Yusufhacılı, Dereli, Bulanık, Kartal, Gafarlı, Kılağlı, Kırım, Şerefoğlu, Öksüzlü, Demirciler, Abbaslar, Yeniyurt, Söğütlü, Doğanlı Karahasan, Çatmayayla, Baydemirli, Boyalı, Kabasakal ve Ağabeyli mahallelerine toplamda 400 bin metrekare kilit parke çalışması yaptıklarını söyledi. 
Özellikle yeni açılan ve daha önceden planlanan alanlarda kilit parke çalışması yaptıklarını aktaran Başkan Okay, kırsal mahallerde yaşayan vatandaşların ayağını çamurdan kestiklerini aktardı.
Yeni dönem için de altyapı çalışmaları planladıklarını hatırlatan Başkan Okay, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra fiziki ve teknik belediyecilikte de bölgemizi değiştiriyor ve dönüştürüyoruz. Bu kapsamda özellikle kırsal bölgelerimizin en önemli ihtiyaçlarından olan kilit parke konusunda bu yaz yoğun bir çalışma yaptık. Şuanda 400 bin metrekare kilit parke çalışması yaparak vatandaşımızın ayağını çamurdan kesme noktasında önemli bir mesafe kat ettik. Bu çalışmalarımız yeni planlamalarımızla devam edecek. Bölgemizde asfalt ve kilit parke çalışması yapılmayan alan bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bu yöndeki taleplerini karşılamak için yoğun bir mesai harcıyoruz" diye konuştu.