Dulkadiroğlu Belediyesi, teknolojiyi de kullanarak bölgesini modern dokunuşlarla renklendirmeyi sürdürüyor. İlçenin farklı bölgelerinde kültürünü yansıtan totemler inşa eden Dulkadiroğlu Belediyesi, bu totemleri ve boş alanları renkli aydınlatmalarla donatarak rengarenk görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Tarihi ve kültürel değerlerini  tüm projelerinde  vurgulayan Dulkadiroğlu Belediyesi, öne çıkardığı projelerini renkli dokunuşlarla rengarenk aydınlatıyor. İlçenin ceviz ve üzüm diyarı olduğunu sembolize eden anıt inşa eden Dulkadiroğlu Belediyesi, bu anıtı özel ışık sistemleriyle donatarak ilçenin beğenisine sundu. Yine ilçenin farklı noktalarında totem ve anıt çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu totem ve anıtları renkli ışıklarla süsledi.

Bölgenin dikkat çeken cadde ve sokaklarında bulunan korulukları da renkli ışıklarla aydınlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu gibi çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak ilçenin her türlü güzelliği hak ettiğinin altını çizdi. Başkan Okay, ilçenin alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek yeni hedeflerinin sosyal, kültürel ve mimari projeler olduğunu aktardı.

RENGARENK DULKADİROĞLU FOTO GALERİ

İlçenin farklı alanlarında ışıklandırma ve iyileştirme çalışmaları yaptıklarını kaydeden Başkan Okay, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Hizmet süremizin başında alt yapı çalışmalarına önem vereceğimizi belirtmiştik. Geldiğimiz noktada alt yapı çalışmalarını tamamladık ve ilçemizin tarihi ve modern yapısını ön plana çıkaran projeler üretmeye başladık. Bu projelerimizin içerisinde tarihi ve modern yapılarımızın aydınlatması da yer alıyor. İlçemizin en önemli değerlerinden olan tarihi yapıların aydınlatılması projesini ulu cami ve etrafında bulunan tarihi değerlerimizde yapmıştık. Modern aydınlatma çalışmalarımıza da ilçenin farklı bölgelerinde bulunan ve dikkat çeken yapılardan başladık. Bu modern aydınlatma konusunda ağaçlı alanlar çok güzel bir görüntü sunmakta. Bununla ilgili istasyon kavşağı ve Namık Kemal mahallesi kavşağında çalışma yapmıştık. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler nedeniyle bu uygulamayı Doğukent mahallemizde de yaptık. Ortaya seyrine doyum olmaz bir manzara çıktı. Yine bu çalışmalarımızı totem ve anıt uygulamalarımızda da yapmaya başladık. İlçemiz bu güzel görüntüleri hak ediyor. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek."