Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri Kurban Bayramı öncesinde tatlı, şeker, lokum ve çikolata imalathanelerine yönelik denetimlerini artırdı.

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçede tatlı, şeker, lokum ve çikolata imalatı yapan iş yerlerini denetleyerek vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecekleri mesajını verdi.
Özellikle dini bayramlarda vatandaşların sıklıkla tercih ettiği ikramların başında gelen tatlı, şeker, lokum ve çikolata gibi ürünlerin halk sağlığını tehdit etmemesi amacıyla Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerini artırdı. İlçede bulunan imalathaneleri tek tek denetleyen zabıta ekipleri, vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapa bileceğini bildirdi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, özellikle halk sağlığını tehdit eden iş yerlerine karşı gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Ekiplerin denetimlerini bayram sonuna kadar yapacağını aktaran Başkan Okay, vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapa bileceklerini belirtti.

Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İlçemizde bulunan tatlı, şeker, lokum ve çikolata imalatı yapan iş yerleriyle ilgili gerekli denetimleri zabıta ekiplerimiz yapmaktadır. Bölgemizde imalat yapan iş yerleri belirlenen hijyen ve kriterlere uymaktadırlar. Bu hijyen ve kriterlere uymayan iş yerleri hakkında gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımız bayram alışverişini gönül rahatlığıyla yapabilir. Ekiplerimiz bayram boyunca denetimlerini sürdürecekler ve vatandaşımıza bu anlamda yardımcı olacaklar."