Dulkadiroğlu Belediyesi'nin desteğiyle Tarsus'ta düzenlenen Offroad yarışlarına katılan Kahramanlar Offroad Spor Kulübü Derneği (KAROFF) burada elde ettiği başarıyla adını bir kez daha duyurdu. Kupa sevincini paylaşmak ve desteklerinden ötürü teşekkür etmek amacıyla Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ı makamında ziyaret eden KAROFF ekibi, başkan Okay'a günün anısına bir plaket hediye etti.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Şehrimin ve ilçemizin her türlü spor branşında başarıyla temsil edilmesini canı gönülden istiyoruz. Bu kapsamda sporcularımıza da Dulkadiroğlu Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Motor sporlarında bizleri başarıyla temsil eden KAROFF ekibimiz, elde ettiği başarıyla bizleri ayrıca gururlandırdı. Şehrimizde de geleneksel hale getirilen Offroad yarışlarında elde edilen başarıları önemsiyoruz. Elde ettikleri başarıyı bizleri ziyaret ederek paylaşan KAROFF yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum"

Yarışmalarda derece elde eden ve KAROFF adına konuşan Yunus Kaya'da Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a ve Dulkadiroğlu Belediyesi'ne offroad sporuna gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. 

Ziyarete Kahramanlar Offroad Kulübü Başkanı ve Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi Baki Arpasatan, Meclis Üyesi Ali Ayhan Karadutlu,KAROFF yönetimi ve dereceye giren sporcular; Alaaddin Yorulmaz, Salman Arıkan, Sinan Bağdatlı, Halil Balbay ve Tanju Şahin'de katıldı.