Seçime bir gün kala Belediye Başkanlıklarının yanında muhtarlıklarda da heyecan son noktaya ulaşmış durumda. 

Kahramanmaraş'ın en köklü mahallelerinden biri olan Namık Kemal Mahallesi'nin muhtar adayı Abdullah Aksu seçim bürosunda gün boyunca seçim bürosunu ziyarete gelen vatandaşlara mahalle ile ilgili düşüncelerini anlatıyor. 

Namık Kemal Mahallesi'nin Kahramanmaraş'ın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu söyleyen Aksu "yeterince hizmet alamayan ve dev sorunlarla boğuşan mahallemizin hizmete doyması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Aksu şunları söyledi:

"Mahallemizde doğal gaz sorunu var. Hala evlerin tamamına yakınında soba kullanılıyor. En kısa zamanda mahallemizin doğal gaz sorununu kökünden halledeceğim. Temizlik sorununu çözmek için belediyemizle yakın işbirliği içinde olacağım. Mahallemizde yol sorunu çok önemli. Asfaltsız sokaklarımız var. Asfalt olan yerlerde de yol çok bozuk. Yol sorununu çözmek için azami çaba sarf edeceğim. Sağlık sorunlarında da elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Önümüzdeki 5 yılın sonunda Namık Kemal Mahallesi tanınmayacak kadar güzel bir mahalle olacak. Namık Kemal Mahallesi'ni hizmete doyurmak için vatandaşlarımızdan destek bekliyorum"