ABD’nin Florida eyaletinde, kaza yaptıktan sonra alevler içerisinde kalan aracında mahsur durumdaki sürücüyü polis ekipleri son anda çıkardı. Yaşananlar saniye saniye polis kamerasına yansıdı.

Florida polis yetkilileri, 25 Aralık’ta gerçekleşen olayın görüntülerini dün yayınladı. Olay, Okaloosa vilayetindeki Destin şehrinde meydana geldi. Kaza yaptıktan sonra yanmaya başlayan bir otomobil ile ilgili ihbarı değerlendiren polis memurları Joseph Trimboli ve Eric Keyes, kısa süre içinde olay yerine geldi. Sürücünün hala içerde olduğunu ve kilitli kaldığını farkeden Eric Keyes, alevler yüzünden kapıyı açamayınca cama vurmaya başladı. Aldığı darbeler camın açılmasını sağladı. Polisler ismi açıklanmayan sürücüyü güçlükle dışarı çıkardı. Kazazede şahıs son anda yanmaktan kurtuldu.

Olay anı saniye saniye polislerin üzerindeki vücut kamerası tarafından görüntülendi. Sürücü, ufak sıyrıklar ile kazadan kurtuldu. Okaloosa Vilayet Şerif Ofisi, memurlar Trimboli ve Keyes’i ‘liyakat madalyası’ ile onurlandırdı.