Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı Edremit’te yaşayan şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor. Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Sırmalı ‘nın eşi Nuray Sırmalı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Elif Çakır’da bulundu.

Kaymakam Sırmalı, ziyaretler kapsamında Şehit Ramazan Güleç’in eşi Neslihan Güleç’i, Şehit Halil Karagöz’ ün kızı Leyla Karagöz’ü, Şehit Duran Bayram ’ın eşi Nurşen Bayram‘ı, Şehit Mehmet Ali Aykuş’un eşi Şevkiye Aykuş ve ailesini, Şehit Hasan Aydoğan’nın abisi İbrahim Aydoğan ve ailesini, Şehit Sedat Akbulut’ un annesi Kevser Akbulut‘u, Gazi Ali Akburak ve ailesini, Şehit Ender Özenç’ in annesi Zülfiye Özenç’i, Şehit Alper Kadri İnaner’in babası Ahmet Tarık İnanaer ve ailesini ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerde şehit aileleri ile sohbet eden Kaymakam Sırmalı onların ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. Şehit aileleri ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek devletimizin ve milletimizin destekleri kendilerini gururlandırdığını vatanın ve milletin birliğinin daim olması yönünde temennilerde bulundular. Kaymakam Sırmalı; Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden o yiğitlerin aileleriyle tanışmanın, onları yetiştiren onlara vatan millet bilincini aşılayan anne ve babalarını tanımanın kendisine büyük mutluluk ve gurur verdiğini söyleyerek şehit ailelerinin şehitlerimizden bize emaneti olduğunu, devlet olarak kapıların her zaman kendilerine açık olduğunu ifade etti.