ABD’nin kuzeydoğu eyaletlerini beklendiğinden daha az etkileyen kar fırtınası sonrası hayat normale dönüyor. Bir gecelik kar fırtınasından sonra kendini sokağa atan vatandaşlar karın keyfini çıkardı.

Amerikalılar başta olmak üzere çok sayıda turist soluğu New York’un en ünlü mekânlarından biri olan Central Park’ta aldı. Kar tatilini fırsat bilen birçok aile, günü çocuğuyla Central Park’ta kardan adam yaparak ve küçük kızaklarla kayarak geçirdi. Bazıları karlı havada koşmayı tercih ederken, bazıları ise parkta hatıra fotoğrafı çekmeyi tercih etti. Parkta karın keyfini çıkaran Ohio’lu Lexi Ferry “ Parka gelerek birkaç fotoğraf çekip, zaman geçirmek istedik.”dedi. Gün boyunca parkın farklı yerlerinde çok sayıda etkinlik yapıldı.

New Jersey’den New York’taki Dünya Ticaret Merkezi'ni karşı cepheden gören Liberty Park da ilgi gören mekânlar arasında oldu. Çocukları ile soluğu parkta alan aileler keyifli zaman geçirdi. Parkta çocuklarını kızakla kaydırmaya gelen Cengiz Özdemir, kar fırtınası sonrası tatil olan günlerini değerlendirmek için Liberty Park’ına geldiklerini söyledi. Çocukların parkta çok eğlendiğini belirten Özdemir “ Dün çok kar yağacağını söylediler. Bizde markete gittik ama çok sıra olduğu için birşey bulamadık. Bugün de çok kar yağmadı. Ama bize tatil oldu. Bizde çocuklarla güzel bir gün geçirmeye çalışıyoruz.”diye konuştu.