Kasım ayında gerçekleştirilen Paris saldırılarının bir numaralı şüphelisi Salah Abdeslam’ın avukatı Sven Marry, Brükselli yetkililerin Abdeslam’ı güvenlik güçleri ile geçtiğimiz ay girdiği çatışmayla ilgili olarak sorguladıklarını ve bu nedenle de Abdeslam’ın Fransa’ya iadesinin birkaç hafta sürebileceğini söyledi.
13 Kasım’da Paris’te gerçekleştirilen saldırıların bir numaralısı olarak aranan Salah Abdeslam, Fransa’nın iade talebini ilk zamanlar reddetse de daha sonra iadesini olumlu karşıladığını duyurmuştu. Abdeslam’ın Fransa’ya iadesinin görüşüldüğü davanın duruşması Brüksel’de yapıldı. Abdeslam’ın katılmadığı duruşmada zanlıyı Avukatı Sven Marry temsil etti. Duruşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Marry, Brükselli yetkililerin Abdeslam’ı güvenlik güçleri ile geçtiğimiz ay girdiği çatışmayla ilgili olarak sorguladıklarını ve bu nedenle de Abdeslam’ın Fransa’ya iadesinin birkaç hafta sürebileceğini söyledi. Marry, “Abdeslam birkaç hafta içinde Fransa’ya teslim edilecek. Ancak iadesinden önce bir başka davada sorgulanacak” ifadelerini kullandı.
Paris saldırılarının ardından Brüksel’e kaçan Salah Abdeslam burada 4 ay saklanmıştı. Abdeslam, 18 Mart’ta Brüksel’de düzenlenen operasyonlarda yaralı olarak ele geçirilmesinin ardından Bruges’te bulunan hapishanede tutuluyor.