Azerbaycan'ın Sumgayıt şehrinde yaşayan 13 çocuklu Zabolotniy ailesi Haziran'da dünyaya gelecek 14'üncü çocuklarının sevincini yaşıyor. İnşaat ustası baba Oleq Zabolotniy(47) ve 20 yıllık eşi Anna (38) çocuklarının her birinin yerinin ayrı olduğunu söylüyor. Anna, dünyaya gelecek 14'üncü çocuklarını ise heyecanla beklediklerini ifade etti. Anne Anna Zabolotniy, korkulanın aksine çocuklarıyla ilgili herhangi bir problem yaşamadığını söyledi. Çocukları Allah'ın kendilerine bağış ettiği lütuf olarak değerlendirdiğini belirten Anne Zabolotniy, ''Çocuklarım her konuda hem bana hem de birbirlerine yardımcı oluyorlar'' dedi. Ailenin bütün fertlerinin sadece akşam yemeğinde bir araya gelebildiğini ifade eden Anna Zabolotniy, geniş ve mutlu bir aile olduklarının altını çizdi.

En büyük çocuğu 18, en küçük çocuğu ise 2 yaşında olan Zabolotniy ailesi bölgenin en kalabalık evi. Çocukların 7'si kız, 6'sı ise erkek.

Basına açıklamada bulunan Oleq Zabolotniy, sadece kendisinin çalıştığını ve günlük giderlerinin 50 dolar civarında olduğunu aktardı. Çeşitli devlet kurumlarının kendilerine yardım ettiğini söyleyen ailenin reisi, çocuklarını zenginlik gördüğünü dile getirdi.