Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi 1 Nisan 2014 - 3 Temmuz 2015 tarihleri arasında yaptıkları hizmetleri değerlendirmek için basın mensupları ile bir araya geldi.

Barakazi şuan belediyenin 166 milyon 201 bin 586 lira borcu olduğunu belirterek, ''Araç filomuzu genişlettik, üst yapı çalışmalarının yüzde 85'i tamamlanmış durumdadır. Yeni yapılacak yapılarda ve iş yerlerinde ön ödemeli akıllı sayaçlara geçiliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında İnönü mahallesinde ki TOKİ ile yaptığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Ağustos-Eylül 2015 tarihleri arasında 1376 konutun teslim edilmesi planlanıyor. Yeni şehirlerarası yolcu terminalini 2015 yılı sonunda Bingöl'e kazandırmış olacağız.'' diyerek yapılan çalışmalardan bahsetti.

Doğalgaz çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Barakazi, ''Önümüzdeki hafta yüklenici firma ile görüşeceğiz. Anlaşmaya varılırsa en geç 3 yıl içerisinde teslim etmek zorunda olacaklardır.'' dedi.

8 Haziran 2011'de dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl'de yaptığı mitingde ' Sevgili kardeşlerim bizden önce Bingöl'ün doğalgazı var mıydı? Ama şimdi var' demişti.