Aktif Eğitimciler Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Osman Çakmak, “Öğretmeni mutlu olmayan bir milletin sağlıklı gelişmesi mümkün değildir.” dedi.

Şanlıurfa Aktif Eğitimciler Sendikası, geleneksel kahvaltı buluşmalarının ikincisini Yenişehir Çamlık Aile Çay Bahçesi'nde gerçekleştirdi. Kahvaltıya farklı sendikasından eğitimciler de katıldı. Şanlıurfa Şube Başkanı Osman Çakmak, yaklaşık 750 kişinin iştirak ettiği kahvaltı organizasyonunda bir konuşma yaptı. "Öğretmeni mutlu olmayan bir milletin sağlıklı gelişmesi mümkün değildir.” diyen Osman Çakmak, “Gelecek nesilleri yetiştirme vazifesini üstlenmiş; itibarlı olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan; ülke ve toplumumuzun geleceği adına en önemli görevi ifa eden öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır.” şeklinde konuştu.

Çakmak, şöyle devam etti: “Öğretmenlerimizin moral motivasyonunu artırmak, hak ettiği itibarı geri vermek, birlikte kahvaltı yaparak yoğun eğitim öğretim döneminin stresini bir nebze olsun öğretmenlerimizin üzerinden atmak istedik. Umarız amacımıza ulaşmışızdır. Bugün buraya katılan tüm üyelerimize ve diğer meslektaşlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum."