Adana Toros Dernekleri Federasyonu; Çukurova ile Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden sonra Kanuni Üniversitesi’ni de danışma kuruluna kattı.

Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol ile yönetim kurulu üyesi Mahmut Nimet Dalkır, Adana Kanuni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Serindağ’ı makamında ziyaret ederek federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erol ve Dalkır, Serindağ’a federasyon olarak Kanuni Üniversitesi ile Adana için birlikte çalışma arzusunda olduklarını, bu arzularının gerçekleşmesinden onur duyacaklarını bildirdi. Cenap Erol ve Mahmut Nimet Dalkır, daha sonra Kanuni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Serindağ’a Adana Toros Federasyonu’nun Danışma Kurulu’nda yer alması” teklifinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Serindağ da bu daveti kabul ederek, “Adana için güzel faaliyetlerde bulunuyorsunuz. Biz de üniversite olarak, Adana için yapılacak her türlü çalışmada elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız.” dedi.

ATF Başkanı Cenap Erol, Kanuni Üniversitesi’nin de, federasyonun danışma kurulunda yer almayı kabul etmesi üzerine, “Adana’da faaliyet gösteren Çukurova, Bilim ve Teknoloji ve Kanuni üniversitelerini çatımız altında topladık. Çalışmalarımızda üniversitelerimizin çok değerli katkıları olacağına inanıyoruz. Rehberlikleri yolumuzu aydınlatacaktır.” dedi.