Güney Kore’nin İncheon Uluslararası Havalimanı ile başkent Seul arasındaki yolda zincirleme kaza meydana geldi. Yüzden fazla aracın hasar gördüğü kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 60'dan fazla kişi ise yaralandı. Şehir ile havalimanı arasındaki kara yolu ise trafiğe kapandı.

Güney Kore’de son zamanların en büyük trafik kazası İncheon Uluslararası Havalimanı ile başkent Seul’ü birbirine bağlayan Yeongjong Köprüsü’nde aşırı sis ve kaygan yol sebebiyle meydana geldi. Bir aracın başka araçlara çarpması ile başlayan kazada yüzden fazla taşıt hasar gördü. Yetkililerden alınan bilgiye göre zincirleme kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, aralarında 13 turistin de bulunduğu 60'dan fazla kişi ise yaralandı. Yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alınırken ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Öte yandan trafiğin adeta felç olduğu kazada, kara yolu ile İncheon Havalimanı'ndan şehre gelinemiyor. Yetkililer, Seul’den havalimanına gelecek olan vatandaşların metro veya hızlı treni kullanmasını istedi.