Hindistan’da Mumbai kenti ile Goa eyaletini birbirine bağlayan karayolu köprüsü 2 yolcu otobüsünün seyir halinde olduğu sırada çöktü. Köprünün çökmesinin ardından otobüslerin nehre düşmesi sonucu 22 kişi kayboldu.
Hindistan’da Mumbai kenti ile ülkenin batısında bulunan Goa eyaletini birbirine bağlayan karayolu köprüsü çöktü. Çökme sırasında köprü üzerinde bulunan 2 yolcu otobüsü ise nehre uçtu. Polis memuru Sanjay Patil, 22 kişinin kayıp olduğunu ve başlatılan arama çalışmaları kapsamında arama kurtarma ekibinin herhangi bir araç ya da kazazedeye ulaşılamadığını aktardı. Bölgede etkili olan şiddetli yağış arama kurtarma çalışmalarını engellerken, trafik ise bölgedeki diğer köprüye yönlendirildi.
Mert ayında Kolkata kentinde inşaat halindeki bir üst geçidin çökmesi sonucu en az 20 kişi hayatını kaybetmiş, 100 kişi de yaralanmıştı. 2011 yılında da Batı Bengal eyaletine bağlı Darjeeling bölgesinde siyasi olaylar sırasında bir köprünün çökmesi sonucu 32 kişi hayatını kaybetmiş, 132 kişi yaralanmıştı.