İngiltere Başbakanı David Cameron, ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian ile akraba olduğunu açıkladı.

David Cameron, İngiliz magazin dergisi Heat’e verdiği röportajda, ünlü televizyon yıldızı ve manken Kim Kardashian’la on üçüncü dereceden kuzen olduğunu söyledi. İngiliz Başbakan’ın sosyal hayatında izlediği televizyon dizileri ve programları üzerine, ünlü TV yıldızı Kim Kardashian ve ailesini ele alan ‘Keeping Up with Kardashians’ reality show programını izleyip izlemediğini soran dergi yazarına, “İzlemiyorum ama Kardashianlarla akrabayım.” cevabını verdi. Cameron, yayımlanan her bölümde başka bir olayla magazin dünyasının gündemine oturan televizyon yıldızının on üçüncü dereceden kuzeni olduğunu açıkladı.

İngiliz Başbakan, açıklamasına şaşıran dergi yazarının tepkisine karşılık olarak da “Biliyorum. Hem de on üçüncü dereceden akrabayız! Ne kadar da yakınız değil mi?” diyerek, espirili bir tavırla cevap verdi. Kardashian ailesiyle herhangi bir aile buluşmasının olup olmadığı üzerine yöneltilen soru içinse, “Şimdilik öyle bir görüşme planlarım arasında görünmüyor.” dedi.

Röportaj sırasında alışılmadık sorulara cevap veren İngiliz Başbakan, fobileri arasında ise sıçanlar olduğunu söyledi. En çok arabasını kullanmaya mecbur kalmadan alışveriş yapmayı özlediğini belirten Cameron, üniversiteyi bitirdikten sonra politikacı olmak istediğine karar verdiğini ifade etti.