Kimse Yok Mu Derneği, Moğolistan’da her yıl olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Moğolistan’ın değişik bölgelerinde Kurban Bayramı dolayısıyla kesilen kurbanların etlerini, dernek gönüllüleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Kimse Yok Mu'nun Moğolistan partneri Khen Ch Baikhgui Yu derneğiyle birlikte, başkent Ulanbator’da kurban eti dağıttı. Moğol yetkililer, tarafından belirlenen çok sayıda ihtiyaç sahibi aileye, Kimse Yok Mu gönüllüleri kurban eti ulaştırdı. Kurban etini Moğol vatandaşları, kendilerini unutmayan dernek yetkililerine teşekkür etti.

Organizede yer alan Kimse Yok Mu Derneği yetkilisi Önder Çolak, “İyilik mesajıyla yola çıkan ve gönüllerimizin desteğiyle de bir dünya markası haline gelen Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, dünyanın her köşesinde muhtaç insanlara yardım elini uzatmaya çalışıyor. Ulanbator'da kesimlerimizi bitirdik, bugün de arka planda görüldüğü gibi dağıtımlarımız yapılmakta. Et dağıtımımız; belediyenin sosyal işler müdüresi gözetiminde ve buradaki gönüllü öğrencilerimiz ve halktan gönüllü kişiler tarafından yapılmaktadır. Ülkeler arası gönül köprüleri kurmak bu demek olsa gerek. Türkiye’den bu gönül köprülerini kurmak için bağış yapan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bağışlarını bekliyoruz. Moğolistan’da böyle bir programa iştirak etmekten de mutlu olduk. Vesile olan bağışçılarımıza, derneğimize hepsine çok teşekkür ediyoruz. ” dedi.