Ostim Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altındal ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

İş dünyasının içinden gelen biri olarak üretimin, esnaflığın zorluklarını iyi bildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Hem tarımda, hem sanayide, hem hizmet sektöründe üretmeliyiz, üretmezsek çocuklarımızın geleceğini karartmış oluruz. Türkiye üretenlerin elinde büyüyecektir.” dedi.

ÜRETENLERİN SİYASETE GİRMESİ ŞART OLDU

Türkiye gündeminin asıl sahibinin üreticiler, sanayiciler, çiftçiler ve esnaflar olduğunun da altını çizen Başkan Yaşar “Asıl yük onların sırtında. Siyasiler kavga ediyor, faturasını sizler çekiyorsunuz. Siyasiler araştırmadan, düşünmeden kararlar alıyor, faturasını üreticiler çekiyor. Üretim para kazanmıyor. İnsanlar da üretimin yerine parayı çalıştırarak para kazanma yolunu seçiyor. Son 15 yılda bütün veriler de gösteriyor ki; parayla oynayanlar daha çok para kazandı. Sanayiyle, üretimle ilgilenenler hep kaybetti, hala da kaybediyor. Ülkemizde üretenlerin siyasete girmesi şart oldu” diye konuştu.
STK’lara her zaman kapılarının açık olduğunu da sözlerine ekleyen Yaşar’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Ostim Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altındal da “ Ülkemizde STK’lara önem veriliyormuş gibi gösterilse de gereken önem verilmiyor.” diye yakındı.