Müge Anlı'da oğlunu arayan Serap Çelikünal'ın 22 yılda toplam 38 çocuk doğurduğunu ve bunlardan 28'inin öldüğünü anlatmıştık. Herkesi şoka uğratan bu itirafın ardından Serap Çelikünal kimdir diye internette kısaca gezdiğimizde karşımıza çok ilginç olaylar çıktı. Meğerse 2012 yılında Seda Sayan'ın Beyaz TV'de sunduğu programa da katılmış bu ablamız. Fakat bu sefer mesele bambaşka...

nce bu haberden başlayalım. Serap Çelikünal, evi terk eden eşinin ardından cinnet getirip etraftaki eşyalara ve kendisine zarar vermeye başlamış. Bunun üzerine polis ve ambulans ekipleri olay yerine gitmiş haliyle bu durumda "11 çocuk annesinin cinneti" başlığıyla haberlere 2011 yılında konu olmuş.

Bu haberlerin ardından da Seda Sayan, Serap Çelikünal'ı programına davet etmiş ve hayat hikayesini anlatmasını istemiş.

Anlattıkları akıl alır cinsten değil vallahi. Bu ablamız evlendiği günden beri eşinden, kaynanasından, kaynından ve görümcesinden hep şiddet görmüş.

Yetmemiş bir de eşi 6 yıl boyunca bir odada kilitli tutmuş. Üstelik hücre hayatı yaşarken de hamileymiş ve 1. kattan atlayarak kurtulmuş.

Sadece bunlar da değil, bir de bu koca, kadının yanına bir maymun getirmiş ve günlerce Serap Çelikünal maymunla aynı odada kilitli kalmış. Tövbe tövbe... Gülsek mi ağlasak mı bilemedik şimdi.

Maymun da kendisine bakan bu ablamıza aşık olmuş. E bunu duyan Seda Sayan da 'maymunun aşkı çok pistir.' deyip başlıyor gülmeye.

Maymunun aşık olduğunu gören Serap'ın kocası da bu ablamızı maymundan kıskanmış ve tekrar hayvanat bahçesine götürmüş.  6 yıl boyunca aynı odada yaşadığı maymun gidince günlerce ağlamış.

Ben programı izleyince ara ara gülüp söylediklerinin doğruluğunu sorguladım yalan yok. Umarım anlattıkları doğru değildir de bu kadın bunları yaşamamıştır diyorum. Ayrıca Serap Çelikünal'ın psikolojik sorunları olduğu da söyleniyor.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!