BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktörü Muhammet Yılmaz, "Bu galibiyeti Balıkesirspor taraftarlarına armağan ediyorum" dedi.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, oyundan memnun olmadığını ancak 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımın uzun süredir galip gelmediği için taraftarı üzdüğünü dile getiren Yılmaz, "Son iki maçtır iyi oynadık ama kazanamadık. Bugün futbolcularımız iyi oynamadı ama iyi savaştı. Önemli olan galibiyetti, buna başlangıç diyelim. Lig de var olduğumuzu göstereceğiz. Bu galibiyeti Balıkesirspor taraftarlarına armağan ediyorum" diye konuştu.

 

- Yeni Malatyaspor cephesi

 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise sahada etkin olan takımın kendileri olduğunu ifade etti.

Oyuncularının yanlış yerde yanlış müdahalede bulunduğunu dile getiren Buz, şunları kaydetti:

"İki taraf için önemli bir maçtı. İlk yarı sahayı iyi parselledik. Daha derli toplu bir takımdık. Pozisyon yokken futbolcumuzun yanlış müdahalesi penaltıyı getirdi ve 1-0 geri düştük. Kırılgan bir takımız. Oyunumuz etkilendi. İkinci yarı baskılı oynadık, pozisyonlar bulduk ancak gol atamadık. Şansımız olsaydı 1-1'i yakalamıştık. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum."