Fransa’da yaşayan Kahramanmaraşlı Agva Ailesinin kızları Evrim ve Çavaş Ailesinin oğlu Özgür’ün Paris’in Prestijli düğün solunu “Les Pyramides” de yapılan düğün görkemli ve muhteşem oldu.
Gelin ve Damat ikisinin aileleri de Kahramanmaraşlı olunca, düğün de davul zurna ekibinin renk kattığı düğünde konuklar bol bol eğlendi.Düğün sahipleri gelinin anne ve babası Nilgün ile Hasan Agva ile Damadın anne ile babası Fatma ve Ali düğüne gelen davetlilerini kapıda karşılayıp tek tek ilgilenerek, düğünün dört dörtlük geçmesine büyük katkı sağladılar.

Paris’te yaşayan İş adamlarımızdan Kahramanmaraşlı Hasan ve Nilgün Agva biricik kızları Evrim’in mutluluğu için Gelin tarafı gibi damadın ailesi de Paris’te yaşayan Kahramanmaraşlı Ali ve Fatma Çavaş, oğlu Özgür ve genç çiftler için çok güzel bir düğün organizasyonu yapmışlar.

Les Pyramides düğün salonu bahçesinde gelen davetliler için ilk önce bir kokteyl verildi. Düğüne gelen konukları düğün sahipleri davul zurna ile karşıladılar.

Davetliler ile düğün sahipleri karşılama sırasında halaylar çekildi kokteyller içildi.Çoğunluk sağlanınca yemek için salona geçildi. Düğüne davetli konukların gönderdikleri çicekler, salonu adeta çicek bahçesine çevrilmiş olduğu görüldü.Işık gösterileri ve alkışlar arasında salona giren gelin ile damat ilk danslarını yaparken yakınları ve arkadaşları onlara pistte dans ederek eşlik ettiler.

Düğün için sahne alan orkestra birbirinden güzel türküleriyle geceye renk katarken konuklar da bol bol dans edip, halay çekip, göbek atarak gecenin tadını çıkardı.

Arkadaş ve yakınlarıyla eğlenen gelin Evrim Agva ve damat Özgür Çavaş’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Paris’teki Kahramanmaraşlılar ne eğlenceden vazgeçiyor ne de tedbir almaktan.

Les Pyramides salonu düğününde davetlilerin maske takması dikkat çekti. Gönüllerince eğlenen; damatla gelini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan arkadaşları bir farkındalık oluşturmak istediklerini söylediler.